Geld-terug-garantie voor klanttevredenheid

Wij zijn er zo van overtuigd dat u met uw nieuwe apparaat resultaten zult behalen waar u van zult houden, dat wij een aantal geld-terug garanties bieden op een aantal van onze topmerken. Als u het apparaat begint te gebruiken en besluit dat het artikel niet geschikt voor u is, kunt u het gewoon binnen de voorwaarden van de specifieke garantie die hieronder wordt beschreven terugsturen voor terugbetaling van de kosten van het artikel. Uw proefperiode begint na ontvangst van uw apparaat, zoals bevestigd door het trackingnummer van uw zending, tenzij anders vermeld. Als u het apparaat langer gebruikt dan de proefperiode van de geld-terug-garantie, komt u niet automatisch in aanmerking voor restitutie onder dit specifieke aanbod.

 

NuFACE

Wij bieden een exclusieve 90-dagen geld-terug garantie op alle NuFACE en NuBODY apparaten. Om er zeker van te zijn dat u genoeg tijd hebt gehad om resultaten te zien, vragen wij u gewoon om het apparaat ten minste 60 dagen lang, 5 keer per week gedurende 5 minuten op de behandelde zone te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat u het apparaat een goede kans heeft gegeven om voor u te gaan werken. Wij adviseren ook dat het minimaal 4 weken duurt voordat u zichtbare resultaten ziet van deze reeks apparaten.

Als u na deze periode nog steeds niet tevreden bent met uw huidverjongingservaring, kunt u contact met ons opnemen om het apparaat te retourneren. Wij bieden gratis Britse retourzendingen aan op NuFACE- en NuBODY-producten, en zullen ook tot €15 terugbetalen op internationale retourzendingen voor deze apparaten. Zodra wij het product terug hebben ontvangen, zullen wij uw terugbetaling verwerken, minus 10% restocking fee voor de administratie van de retourzending.

 

PMD

Wij bieden een 30 dagen geld-terug garantie op onze PMD apparaten. We vragen u om de onderstaande behandelingsplannen te volgen om er zeker van te zijn dat u het meeste uit uw product haalt.

PMD Kiss: Wij raden u aan het apparaat dagelijks te gebruiken gedurende een periode van 4 weken om consistente resultaten te zien. Door het gedurende een langere periode te gebruiken, zorgt u ervoor dat u het apparaat de juiste kans heeft gegeven om op uw huid in te werken en de natuurlijke collageenproductie te verhogen.

PMD Original & PMD PRO: Wij vragen dat u het apparaat wekelijks gedurende 1 maand heeft gebruikt om consistente resultaten te beginnen te zien. Door het gedurende een langere periode te gebruiken, zorgt u ervoor dat u het apparaat een goede kans heeft gegeven om op uw huid te beginnen werken en de natuurlijke collageenproductie te verhogen.

Als u na deze periode nog steeds niet tevreden bent met uw Tria-apparaat, kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een volledige terugbetaling. 

Sensica

Wij bieden een geld-teruggarantie van 60 dagen op alle Sensica apparaten. We vragen je het apparaat 40 dagen te gebruiken om er zeker van te zijn dat je voldoende tijd hebt gehad om op je huid in te werken en consistente resultaten te zien. Als je na deze periode nog steeds niet tevreden bent, neem dan gerust contact op met onze klantenservice om de terugzending van het artikel te regelen. 

Trophy Skin

Wij bieden een geld-terug-garantie van 60 dagen op al onze Trophy Skin apparaten. Om er zeker van te zijn dat u optimale resultaten behaalt, raden wij u aan het apparaat ten minste 1 maand te gebruiken voordat u besluit het terug te sturen. Hierdoor kan de technologie diep in de huid beginnen te werken, en na deze tijd verwachten we dat u enkele eerste zichtbare resultaten zult zien. Als u na deze periode nog steeds niet volledig tevreden bent, zal onze klantenservice u helpen bij het verkrijgen van een volledige terugbetaling.

 

Als u vragen heeft over uw geld-terug-garantie of een speciaal behandelplan, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze toegewijde klantenservice.

Je winkelwagen (0)
Product toegevoegd
Product verwijderd


Cadeaubon Toepassen tijdens afrekenen

Totaal: